360˚ fotografie of video laten maken

Laat de bezoeker zelf ontdekken door een interactieve virtuele tour te beleven!

360˚ fotografie of video laten maken

Op een bijzondere manier uw bezoekers kennis laten maken met uw bedrijf, producten of diensten, dat is 360° fotografie of 360° video. De bezoeker kan op een speelse manier de omgeving ontdekken en een goede indruk krijgen van uw bedrijf of product.

360 graden fotografie 
Deze techniek leent zich goed voor het volledig in beeld brengen van uw locaties. Denk aan campings, restaurants, horecagebouwen, bedrijfspanden, bijzondere locaties, enz. De foto's kunnen vervolgens geplaatst worden op Youtube of een website. De kwaliteit van de 360 graden fotografie is tegenwoordig erg goed en het resultaat overweldigend. De techniek wordt perfect ondersteund op alle tablets en smartphones. Ook is de content buitengewoon geschikt (en erg leuk) om met een mobiele VR bril als de Oculus Rift, de Samsung Gear VR, HTC Vive en een Google Cardboard te bekijken.

360 graden video
Relatief nieuw is het gebruik van 360 graden video. Het principe is bijna gelijk aan 360 graden fotografie, maar zoals de naam al aanduidt, bevat de video bewegende beelden. Nog realistischer en vermakelijker.
Bij een 360º video wordt er direct een opname gemaakt die alle kanten op vastlegd. De beelden worden aan naderhand elkaar te gemonteerd en er ontstaat een video waarin de kijker rond kan kijken. De ontwikkeling op gebied van 360 graden video gaat hard, YouTube en Facebook ondersteunen inmiddels een tijdje 360-gradenvideo's. Op de websites en in de apps werken de 360-gradenvideo's doormiddel van de gyroscoop op je mobiele telefoon.

Benieuwd geworden naar deze moderne en fancy mogelijkheden? 
iVoets verteld u er graag meer over! 

Neem vrijblijvend contact op!
  • Creatieve manier om een locatie of evenement met beleving over te brengen
  • Met virtual reality bril een bijzondere ervaring
  • Actieve betrokkenheid voor de kijker
  • Het effect is enorm
  • Professionele apparatuur
  • Full service, van idee tot uitvoering en plaatsing

Voorbeelden 360 graden foto

Voor vele projecten hebben we onze 360 camera's ingezet om spectaculaire foto's en video's te maken. Bekijk hieronder een greep uit de eerder gerealiseerde opdrachten.

 

Marcel, super bedankt voor de fijne samenwerking. De beelden van onze projecten zijn geweldig geworden! #ivoets!

Bedrijfsfilm laten maken 360˚ fotografie of video Rene van den Heuvel  |  Van den Heuvel Engelen

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Bedrijfsfilm laten maken 360˚ fotografie of video Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Bedrijfsfilm laten maken 360˚ fotografie of video Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Bedrijfsfilm laten maken 360˚ fotografie of video Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Bedrijfsfilm laten maken 360˚ fotografie of video Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Bedrijfsfilm laten maken 360˚ fotografie of video Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Bedrijfsfilm laten maken 360˚ fotografie of video Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

360 graden video laten maken?

Of wilt u eerst meer informatie? Geen probleem, als je contact opneemt denken we graag mee over de mogelijkheden en beantwoorden graag jouw vragen over 360 graden video.


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.