Animatie film laten maken

Presenteer complexe informatie op een heldere manier

Animatie film laten maken

Animaties kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. Zo kun je met een infographic animatie complexe processen of informatie, op een eenvoudige en heldere manier presenteren. Of geef met een huisstijl-animatie een nieuwe dimensie aan je merkidentiteit.

Bij het maken van een animatie is creativiteit een belangrijke vereiste. Wij gaan graag zonder enige beperking helemaal los. iVoets bundelt de kracht van beeld en geluid om informatie overtuigend en duidelijk over te brengen. Wij leveren een animatie die past bij uw bedrijf en doelgroep.

Benieuwd wat qua stijl, boodschap of budget bij jou past? Laat je vrijblijvend adviseren!

Neem vrijblijvend contact op!
  • Ervaren en vakkundig team
  • Van storyboard tot oplevering van de animatie
  • Eigen uitstraling of huisstijl
  • Altijd één vaste contactpersoon
  • Met animatie een heldere boodschap
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Het hele productieproces in eigen beheer

Gerealiseerde animatiefilms

Afgelopen jaren hebben we veel verschillende soorten animaties voor onze klanten gemaakt. Van huisstijl animatie tot infographic en stopmotion. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

 

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Bedrijfsfilm laten maken Animatie film Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Bedrijfsfilm laten maken Animatie film Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Bedrijfsfilm laten maken Animatie film Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Marcel, super bedankt voor de fijne samenwerking. De beelden van onze projecten zijn geweldig geworden! #ivoets!

Bedrijfsfilm laten maken Animatie film Rene van den Heuvel  |  Van den Heuvel Engelen

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Bedrijfsfilm laten maken Animatie film Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Bedrijfsfilm laten maken Animatie film Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Bedrijfsfilm laten maken Animatie film Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

Een animatie laten maken?

Of wilt u eerst meer informatie? Geen probleem, als u contact opneemt denken we graag me over de mogelijkheden en beantwoorden graag jouw vragen over jouw gewenste animatie.


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.