Bedrijfsfilm laten maken

Laat zien wie jij bent. Een krachtige bedrijfsvideo geeft snel de juiste indruk van je bedrijf.

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is een goede manier om een bedrijf op een korte maar krachtige manier te tonen aan klanten. Maar waar begin je, hoe pak je dat aan en wat zijn de kosten? Dit zijn veel gestelde vragen. iVoets heeft een transparante en heldere aanpak bij het maken van bedrijfsfilms.

Voorbereiding
Een bedrijfsfilm moet pakkend zijn. Daarom luisteren wij altijd eerst goed wat uw doelstelling is bij het maken van een bedrijfsvideo. Vervolgens gaan wij creatief op zoek naar pakkende elementen die we van de organisatie in de bedrijfsfilm kunnen verwerken. iVoets zorgt nu voor een verrassend script voor de bedrijfsfilm en er kan een prijs worden bepaald.

Uitvoering
Het opnameproces kan nu starten. Zowel de video-opnames als eventuele animaties voor de bedrijfsfilm worden in deze fase ontwikkeld. Wij werken met de modernste apparatuur en hebben vele jaren ervaring, dat zijn de basisingrediënten voor een uitstekend eindresultaat.

Verspreiding van de bedrijfsfilm
Als de bedrijfsfilm klaar is kan iVoets helpen met het plaatsen van de video op diverse kanalen en op basis van uw contentstrategie. VSEO kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Vergeet niet onderstaande voorbeelden van eerder gemaakte bedrijfsfilms te bekijken.
Wilt u een bedrijfsfilm laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op!
  • Ervaren en vakkundig team
  • Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur
  • Van script, tot advies, opnames en oplevering van de bedrijfsfilm
  • Altijd één vaste contactpersoon
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Het hele productieproces in eigen beheer
  • Veel soorten technieken in huis (Full HD, 4K, animaties, drone, slowmotion, 360˚)

Gerealiseerde bedrijfsfilms

Hieronder een greep uit de eerder gemaakte bedrijfsfilms. We hebben ervaring in verschillende branches met het maken van bedrijfsfilms. Van industrie tot natuur, MKB of multinational. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze weten we met de juiste aanpak telkens weer een boeiende bedrijfsfilm te realiseren.

 

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Bedrijfsfilm laten maken Bedrijfsfilm Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Bedrijfsfilm laten maken Bedrijfsfilm Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Bedrijfsfilm laten maken Bedrijfsfilm Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Marcel, super bedankt voor de fijne samenwerking. De beelden van onze projecten zijn geweldig geworden! #ivoets!

Bedrijfsfilm laten maken Bedrijfsfilm Rene van den Heuvel  |  Van den Heuvel Engelen

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Bedrijfsfilm laten maken Bedrijfsfilm Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Bedrijfsfilm laten maken Bedrijfsfilm Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Bedrijfsfilm laten maken Bedrijfsfilm Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Meer weten over bedrijfsfilms?

Meer weten over een bedrijfsfilm laten maken? Een prijs opvragen of een vraag over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.