Video commercial

Wij zorgen ervoor dat de boodschap van de commercial kort en krachtig bij uw publiek ontvangen wordt!

Video commercial laten maken

Wil je een video commercial laten maken? Dan ben je bij Voets aan het juiste adres! Met een commercial heb je gemiddeld 15 tot 60 seconden tijd om de boodschap over te brengen en de kijker tot actie te laten overgaan. Om de boodschap duidelijk en krachtig over te brengen is een goede voorbereiding nodig. Samen kijken we welke boodschap het belangrijkste is voor het te promoten product of dienst. Met de juiste dosis creativiteit zorgt iVoets voor een sterk concept voor de videocommercial. 

We hanteren voor het maken van een commercial een aantal vaste en heldere stappen. Zo wordt je op het juiste moment bij iedere fase betrokken. Door de stappen inzichtelijk te maken kunnen we een vaste en duidelijke prijs aanbieden. Wij verzorgen de hele productie van uw commercial en zorgen ervoor dat er een effectief eindproduct wordt afgeleverd. 

Neem vrijblijvend contact op!
  • Ervaren en vakkundig team
  • Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur
  • Van script, tot advies, opnames en oplevering van de videocommercial
  • Altijd één vaste contactpersoon
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Het hele productieproces in eigen beheer
  • Veel soorten technieken in huis (Full HD, 4K, animaties, drone, slowmotion, 360˚)

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Video commercial Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Video commercial Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Video commercial Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Video commercial Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Video commercial Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Video commercial Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Gerealiseerde videocommercials

Hieronder een greep uit de eerder gemaakte video commercials. We hebben ervaring in verschillende branches met het maken van videocommercials. Van industrie tot natuur, MKB of multinational. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze weten we met de juiste aanpak telkens weer een boeiende commercial te realiseren.

 

Meer weten over videocommercials?

Meer weten over een commercial laten maken? Een prijs opvragen of een vraag over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.