Drone luchtvideo

Met een dronevideo's maken we spectaculaire luchtopnames vanuit een bijzondere hoek!

Drone luchtvideo laten maken

iVoets is gespecialiseerd in dronevideo's. Met dronevideo's kunnen we vanuit een bijzonder perspectief een adembenemend resultaat bereiken. De opnames kunnen worden ingezet voor uiteenliggend  media- en marketingdoeleinden. Den hierbij aan bedrijfsfilms, productfilms, evenvideo's, commercials, vastgoed projecten of de toeristische branche. 

De drones zijn uitgerust met hoogwaardige 4K camera's die zowel video's als foto's kunnen maken. 

Met een actieradius van meer dan een kilometer en een maximale hoogte van enkele honderden meters,  kunnen we elke locatie spectaculair in beeld brengen. Onze professionele en getrainde piloten zorgen voor indrukwekkende, creatieve en kwalitatief hoogwaardige beelden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van luchtvideo’s of foto's met een drone? Wij vertellen u graag meer.

Neem vrijblijvend contact op!
  • Luchtvideo's door een drone zorgen voor en bijzonder perspectief
  • Drone video van 1080p, 2K of 4K mogelijk!
  • iVoets zorgt voor alle vergunningen en is gecertificeerd
  • Mogelijkheid tot filmen op onbegaanbaar terrein
  • Professionele en getrainde piloten
  • Zowel dronevideo als dronefotografie in één vlucht

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Drone luchtvideo Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Drone luchtvideo Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Drone luchtvideo Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Drone luchtvideo Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Drone luchtvideo Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Drone luchtvideo Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Eerder gemaakte droneopnames 

Voor vele projecten hebben we onze drones ingezet om spectaculaire dronefoto's en dronevideo's te maken. Bekijk hieronder een greep uit de eerder gerealiseerde opdrachten.

 

Dronevideo's of dronefoto's laten maken?

Of wilt u eerst meer informatie? Geen probleem, als u contact opneemt denken we graag me over de mogelijkheden en beantwoorden graag jouw vragen over droneopnames.


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.