Eventfilm laten maken

Registreer uw evenement op professionele en verrassende wijze.

Eventfilm laten maken

Er wordt binnenkort uitgepakt in de vorm van een schitterend evenement? Of wordt er een unieke gebeurtenis of evenement georganiseerd? Wilt u een bedrijfsfeest op creatieve wijze vastleggen? Of organiseert u binnenkort een opening, bedrijfs seminar, presentatie of ander evenement?
Dan is een vakkundige aanpak noodzakelijk!

Videoregistratie van uw evenement
Het evenement is vaak éénmalig, dus moet alles vooraf tot in de puntjes verzorgd en doordacht zijn. iVoets maakt voor elke eventvideo een vakkundig draaiboek en bekijkt vooraf alle mogelijkheden om het evenement zo mooi en volledig mogelijk in beeld te brengen. iVoets werkt met moderne apparatuur en verschillende technieken waardoor creatieve en bijzondere opnames mogelijk zijn. Als experts in event videoregistratie zijn wij op alle situaties voorbereid.

iVoets zorgt ervoor dat uw evenement op professionele wijze wordt vastgelegd en maakt een eventvideo waarmee uw event na afloop weer tot leven wordt gebracht

Neem vrijblijvend contact op!
  • Ervaren en vakkundig team
  • Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur
  • Van script, tot advies, opnames en oplevering van de eventvideo
  • Altijd één vaste contactpersoon
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van uw evenement videoregistratie
  • Het hele productieproces in eigen beheer
  • Veel soorten technieken in huis (Full HD, 4K, animaties, drone, slowmotion, 360˚)

Gerealiseerde evenementfilms

Hieronder een greep uit de eerder gemaakte evenementregistraties. We hebben ervaring in het maken van videoregistraties voor verschillende soorten evenementen. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze weten we met de juiste aanpak telkens weer een boeiende eventvideo te realiseren.

 

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Bedrijfsfilm laten maken Eventfilm Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Bedrijfsfilm laten maken Eventfilm Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Bedrijfsfilm laten maken Eventfilm Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Bedrijfsfilm laten maken Eventfilm Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Marcel, super bedankt voor de fijne samenwerking. De beelden van onze projecten zijn geweldig geworden! #ivoets!

Bedrijfsfilm laten maken Eventfilm Rene van den Heuvel  |  Van den Heuvel Engelen

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Bedrijfsfilm laten maken Eventfilm Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Bedrijfsfilm laten maken Eventfilm Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Neem contact op!

Meer weten over een videoregistratie laten maken? Een prijs opvragen of een vraag over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.