Referentiefilm laten maken

Laat uw klanten vertellen hoe tevreden ze zijn over uw diensten of producten.

Referentiefilm laten maken

Niets is zo overtuigend dan een klant die verteld hoe tevreden hij is over de producten of diensten die uw bedrijf levert. Als een potentiële klant op het punt staat producten of diensten af te nemen kan een referentievideo de beslissende factor zijn. Een referentievideo kan kort en treffend zijn, som is het effectiever een wat uitgebreider interview te tonen. iVoets denkt mee over het script en zorgt voor een sfeervolle setting.

Met een referentievideo vergroot je de overtuigingskracht. Laat de bestaande klanten nieuwe klanten overtuigen door een videotestimonial. Met relatief lage kosten zorgt u voor nieuwe klanten en dus een groei van de omzet!

Neem vrijblijvend contact op!
  • Laat de klant aan het woord
  • Overtuig door een ander te laten spreken
  • Enthousiast maken van potentiële klanten
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur
  • Altijd één vaste contactpersoon

Gerealiseerde referentievideo's

Hieronder een greep ui de eerder gemaakte videotutorials. We hebben veel ervaring in het maken van referentievideo's. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze weten we met de juiste aanpak telkens weer een boeiende referentievideo te realiseren.

 

Marcel, super bedankt voor de fijne samenwerking. De beelden van onze projecten zijn geweldig geworden! #ivoets!

Bedrijfsfilm laten maken Referentiefilm Rene van den Heuvel  |  Van den Heuvel Engelen

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Bedrijfsfilm laten maken Referentiefilm Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Bedrijfsfilm laten maken Referentiefilm Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Bedrijfsfilm laten maken Referentiefilm Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Bedrijfsfilm laten maken Referentiefilm Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Bedrijfsfilm laten maken Referentiefilm Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Bedrijfsfilm laten maken Referentiefilm Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Meer weten over referentievideo's?

Wilt u meer weten over een testimonialvieo laten maken? Een prijs opvragen of een vraag over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.