Instructiefilms laten maken

Breng met een instructiefilm eenvoudig een ingewikkeld proces in beeld.

Instructiefilms laten maken

Is er een bepaald proces of handeling in uw organisatie die vaak uitgelegd moet worden aan bijvoorbeeld personeel of klanten? Dan kan een videohandleiding of beschrijvende instructievideo een oplossing zijn. Door een videohandleiding te laten maken, kan een uitleg of instructie vele malen effectiever zijn dan een papieren handleiding. Het vereist een nauwkeurige aanpak zodat ieder detail duidelijk en begrijpbaar in beeld komt van de videouitleg. Vaak kan het gebruik van animatie-beelden de instructievideo verduidelijken.

Bij het maken van de videohandleiding is belangrijk dat we de boodschap en volgorde duidelijk voor ogen hebben. Daarvoor hebben we uw input nodig. Op basis van uw informatie en onze expertise wordt er een vakkundig script van de videohandleiding of trainingsvideo afgeleverd.

Als het script akkoord is gaan we aan de slag met opnames en animatie. Onze moderne apparatuur zorgt ervoor dat we elke situatie zo optimaal mogelijk in beeld kunnen brengen.

Heeft u ook behoefte aan een videohandleiding of trainingsvideo?
Neem dan vrijblijvend contact met op en wij denken graag mee over alle mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op!
  • Neem de gebruiker stap voor stap mee in het proces
  • Leg op een eenvoudige manier complexe processen uit
  • Mensen leren sneller van instructievideo's
  • Ervaren en vakkundig team
  • Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur
  • Van script, tot advies, opnames en oplevering van de eventvideo
  • Altijd één vaste contactpersoon
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Gerealiseerde videohandleidingen

Hieronder een greep uit de eerder gemaakte videohandleidingen. Wij hebben veel ervaring met het maken van videohandleidingen om informatie over uw product of dienst op een effectieve wijze op uw doelgroep over te brengen. Bekijk hieronder wat resultaten.

 

Ik heb Marcel in onze samenwerking ervaren als een gedreven, enthousiaste film & annimatie professional die goed meedenkt en gaat voor kwaliteit. De samenwerking met Marcel en zijn medewerkers was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar!"

Bedrijfsfilm laten maken Instructiefilms Marjolijn Vosmer- Van Kraay  |  Strukton Rail

Marcel, super bedankt voor de fijne samenwerking. De beelden van onze projecten zijn geweldig geworden! #ivoets!

Bedrijfsfilm laten maken Instructiefilms Rene van den Heuvel  |  Van den Heuvel Engelen

Bij iVoets staat kwaliteit in een flexibele setting voorop. Ze werken samen met vakmensen, schakelen snel en maken gebruik van verrassende en geavanceerde opnameapparatuur. En dat zie je terug in het eindresultaat!"

Bedrijfsfilm laten maken Instructiefilms Martijn Schoones  |  Rabobank Hart van De Meierij

Voor de Qlima pelletkachels was er behoefte aan een heldere instructiefilm over de diverse installatiemogelijkheden van deze milieuvriendelijke kachels. In een eerste gesprek kwam direct de professionaliteit en de diverse mogelijkheden naar voren. Goede input zorgt voor goede output, vandaar dat er samen met Marcel veel aandacht is gestoken in het samenstellen van een heldere briefing en draaiboek. De combinatie van studiowerk en animaties heeft geresulteerd in een heldere video."

Bedrijfsfilm laten maken Instructiefilms Loes Janssen-Kamerman  |  PVG International B.V.

Al enige jaren werk ik met veel plezier met Marcel. Naast het gegeven dat hij een goed eindproduct levert, is het traject hier naartoe zeer prettig. Op een eerlijke en open wijze werkt Marcel tijdens het creatieve proces, de uitvoering en oplevering met ons en onze gezamenlijke klant samen. Tot op het laatste moment is hij flexibel, waarbij de kwaliteit van het eindproduct en de tevredenheid van de klant steeds bovenaan de prioriteitenlijst staan."

Bedrijfsfilm laten maken Instructiefilms Bart Van Poppelen  |  Artishock, events & marketing

Met iVoets werken is een feestje. Ze denken creatief mee, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied maar kijken ook mee naar eventuele knelpunten en het aandragen van oplossingen. Ze werken snel en accuraat, zijn flexibel en prettig in de omgang. Marcel en Carla zijn er ook niet vies van om een stapje extra te zetten voor een kwalitatief beter resultaat. Kortom: fijne samenwerking.’’

Bedrijfsfilm laten maken Instructiefilms Larissa Driessen  |  Gemeente Tilburg

Als nieuwe klant met een niet zo makkelijk product is er geduldig geluisterd naar onze wensen, mee gedacht en input gegeven. De klik was er snel en in een goede sfeer, een no-nonsense Brabantse mentaliteit en natuurlijk niet te vergeten ‘un goei bekske koffie’ zijn we tot een fijne samenwerking, maar vooral, en dat is het belangrijkst, tot een mooi eindresultaat gekomen.”

Bedrijfsfilm laten maken Instructiefilms Joyce Keijzers  |  Dr. Pawluk

Meer weten over videohandleiding?

Wilt u meer weten over een videohandleiding laten maken? Een prijs opvragen of een vraag over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Je e-mail is succesvol verstuurd! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.